Zeeklassen Dag 1

Ahoi!

Na een vlotte busrit meerden we aan bij jeugdherberg de Peerdevisser te Oostduinkerke. Daar bleken heel wat flessen aangespoeld te zijn. Enkele opmerkzame zeebonken zagen dat er in de flessen een briefje zat. In groepjes ontcijferden we de boodschap in de fles.
Na onze lekkere lunch trokken we de duinen in. Met een gids gingen we op zoek naar de pony’s en de ezels in natuurgebied De Doornpanne. We voelden ons als vissen in het water toen we oog in oog stonden met deze wonderlijke bewoners van het duinengebied.
Moe maar tevreden na deze lange wandeling, stond er een heerlijke maaltijd te dampen in de kombuis van de Peerdevisser. De magen van onze matrozen werden meermaals gevuld. Het werd zo goed gesmaakt dat één zeevaarder het recept van de balletjes in tomatensaus probeerde te ontfutselen.
We sloten de avond gezellig af en zochten onze bedjes op in onze kajuit.
Droom in zicht!

Dit bericht is geplaatst in 2de Leerjaar, 3de Leerjaar, Geen categorie. Bookmark de permalink.